Научете повече за л карнитин

Както личи от заглавието на днешната ни статия, днес ще обърнем специално внимание на популярната хранителна добавка л карнитин.  Предполагаме, че сте чували за нея и сте добре запознати с полезното й действие върху организма, както и върху стопяването на излишните килограми. Но кои са най-важните свойства, които притежава л карнитин от fhl.bg/products/listing/64/techen-l-karnitin.html? Отговорът на този въпрос ще откриете в следващите редове.
И така, най-напред ел карнитинът действа като проводник на мазнините през организма. С други думи – с негова помощ вредните мазнини биват изведени успешно от тялото ни, като по този начин благоприятства да намаляване на излишните килограми и предотвратява натрупването на нови.
Точният прием на л карнитин е различен за всеки човек. Разбира се, зависи от цялостното състояние на организма ви, от физическото натоварване, на което се подлагате ежедневно, от възрастта. Горещо ви съветваме да посетите специалист, който може да определи коя е оптималната доза, която трябва да приемате дневно.
Задължително е да имате предвид, че ел карнитинът трябва да се приема около половин час преди хранене, както и около половин час преди всяка тренировка. Именно по този начин действието му ще се засили по време на самото хранене или тренировка.
л карнитин от fhl.bg
Дойде ред да обърнем внимание на и на цената на цена l-карнитин. Предполагаме, че много от вас очакват тя да бъде доста висока, което означава, че ще им се наложи да направят компромиси с месечния бюджет, за да се сдобият с ефективната хранителна добавка за отслабване. Всъщност истината е, че бихте могли да се възползвате от изгодите предложения, които ще откриете лесно и най-вече бързо във виртуалното пространство. Става дума за онлайн магазин за хранителни добавки, където ще се уверите, че цената на л карнитин е по джоба на всеки.